Hoppning idag

Hejsan, har inte bloggat på länge för jag har helt ärligt glömt bort. Pluggat ganska mycket, nu när NP Spanska och NP Matte närmar sig, även sett på OUAT och ritat ofrivilliga bilder. 
 
Men idag, idag hoppade vi. Vi brukar köra så att mamma hittar en hoppövning, sedan rider vi den två-tre pass. Vi ändrar bara höjd eller liknande ibland. Detta är för att verkligen få in övningen och kunna klara av den helt. Man rider sällan en övning perfekt första gången, så vi kör den några gånger om tills vi klarar den perfekt. 
  
(Emma rider)
 
Idag var andra gången vi körde den här övningen, två hinder på en volt. Den enda är ett lågt räcke och den andra är en vattenmatte. Eftersom Pirat är världens fjantigaste, är det just titthinder han behöver träna på. Förra gången, under regn och med fel bett, hade vi bara mattan. Idag lade vi en bom över den. Och gissa om det tog tid innan Pirat kom över den! Herregud, den var ju bara en bom. Han betedde sig som om jag satt eld på den. 
   Jaja, tillslut kom vi över den. I vänster varv körde vi hela övningen i galopp, men inte i höger eftersom han inte fattade rätt. Men nästa gång ska vi höja vattenmattan till ett litet hinder och försöka ta hela i galopp, även i höger varv. 
 
 
Gud, vilket långt inlägg. 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback