Bana igår

Igår kom Anna och vi körde en liten bana på räcken. Ett hinder i mitten, som gick att hoppa snett igenom, och en på varje långsida. Utmaningen var att ta hela i galopp, vilket gick super! När vi kom i en sväng i högergaloppen blev det lite snett dock, men detaljer. 
 
På ett hinder började han vägra, eftersom vi vände bommen åt ett annat håll än vid framhoppningen. Men vi fick köra med infångare och helt enkelt bara ta det lugnt, och tillslut gick det. Det positiva är att jag inte blev rädd när han vägrade, kanske lite trött bara. 
 
Hela lektionen fimlades, och när jag väl fått den och klippt ner den ska jag lägga ut den!
 
Nästa gång ska vi hoppa stigsprång, som påbörjan till oxer.
 

I MÅN OCH 1 VECKA

Nu närmar det sig! Om en månad och en vecka släpps Draktränaren 2!!!!!
Friendship ♥
 

Hoppning 5 1/2

Fem och halvan blev det igår, Mia var här och red och fotade. Dock kunde jag inte se normal ut på en enda, men aja. 
Vi kom upp till 70 cm
 
 

Mitt K-UNG bidrag

Varje år (fast det här var sista året) hålls en teckningstävling i Umeå som heter K-UNG. Det är olika teman, två grupper (högstadiet och gymnasiet) och fina priser till vinnarna. Jag var med i årets tema MIN KULTUR och kom faktiskt tvåa! Jag blev väldigt överraskad, men otroligt glad. 
Jag hade förberett mig på att vinna en biobiljett, men jag vann faktiskt en superfin digitalkamera! Jag som dessutom har velat ha en kamera :)
 
 
 
 

Pay and Jump idag

Idag var jag med Mia och tittade på Röbäcks ryttarförenings pay and jump (hopptävling utan vinnare). Bara för skojs skull och för att se hur det går det. 
   Det var kul, tog många kort. Dock med mitt kassa zoom blev bilderna små, och beskär man dem blir de suddiga. Jaja. Det har i alla fall varit värsta sommarvärmen idag!
   Jag har också hoppat själv, nu på kvällen. Klassisk bana, tre hinder, en på varje långsida och en snedd igenom. Vi hade två räcken på 50 och en vattenmatta. Tog och runt hela, och Pirat bytte till och med galopp i hörnen! Jättekul!!!!
 
När jag väl kom hem kastade jag mig över pennan för att göra klart min Bilduppgift, som ska in i morgon. Jag har ritat hela dagen, bara avbrytit för en springtur, och först nu är jag nästan klar. SUCK.
 
 

Hoppning idag

Hejsan, har inte bloggat på länge för jag har helt ärligt glömt bort. Pluggat ganska mycket, nu när NP Spanska och NP Matte närmar sig, även sett på OUAT och ritat ofrivilliga bilder. 
 
Men idag, idag hoppade vi. Vi brukar köra så att mamma hittar en hoppövning, sedan rider vi den två-tre pass. Vi ändrar bara höjd eller liknande ibland. Detta är för att verkligen få in övningen och kunna klara av den helt. Man rider sällan en övning perfekt första gången, så vi kör den några gånger om tills vi klarar den perfekt. 
  
(Emma rider)
 
Idag var andra gången vi körde den här övningen, två hinder på en volt. Den enda är ett lågt räcke och den andra är en vattenmatte. Eftersom Pirat är världens fjantigaste, är det just titthinder han behöver träna på. Förra gången, under regn och med fel bett, hade vi bara mattan. Idag lade vi en bom över den. Och gissa om det tog tid innan Pirat kom över den! Herregud, den var ju bara en bom. Han betedde sig som om jag satt eld på den. 
   Jaja, tillslut kom vi över den. I vänster varv körde vi hela övningen i galopp, men inte i höger eftersom han inte fattade rätt. Men nästa gång ska vi höja vattenmattan till ett litet hinder och försöka ta hela i galopp, även i höger varv. 
 
 
Gud, vilket långt inlägg. 
 

Audrey Hepburn- 85!

Audrey Hepburn var en skådespelerska på 50-talet, som var både modeicon och ambassadör för UNICEF. Hon dog av cancer, men hade hon levt hade hon idag blivit 85 år. 
 
 
 

Bara jag som får tårar i ögonen?

Every girl deserves a guy who has the heart to say this
 

Fem o halvan idag, nådde 70

Idag hoppade vi fem 1/2, tillslut nådde vi höjden 70. Kändes skitbra att få komma upp lite och känna att han verkligen hoppar. Pirat har börjat bygga ordentliga muskler dessutom!
 
Angående min hopprädsla: Jag är fortfarande nervös innan och i början av alla hoppass, men när man väl har kommit igång tycker jag att det är skitkul. Jag tror att det börjar försvinna!