Kläder jag vill ha

Jag och Linnéa satte oss och skulle nätfönstershoppa (hon hittade på det ordet). Det var kul i början, men i slutet blev jag deprimerad då jag insåg att jag inte kommer att få några av dessa plagg. 
Just nu i alla fall. 
 
 

O.C

The O.C är en perfekt sommar tv-serie, som jag strakt till rekomendera till alla som inte redan sett den. 
 

Titthinder i förrgår

I förrgår hoppade vi, eller körde mer markarbete skulle man kunna säga. På ena sidan av ridbanan fanns calalettibommar och på den andra en sned bom med en vattenmatta över. Han vägrade lite grann, men hoppade i slutändan :)
Igår fick han på sig skor på framfötterna, med broddar. Super, nu när han har blivit ömfotad
 
 

Mer bilder på fölet

Idag var jag och Selma och hälsa på fölet igen. Denna gång fick vi röra vid hennes lilla mule samt ta flera kort :)
 
I en vecka framför kommer det här lilla livet vara mitt och Linnéas ansvar, eftersom att ägaren åker iväg och vi har blivit anlitna för jobbet!
 
Hon kan ju inte beta än, men ska alltid göra som mamma och försöker därför!
 
 

The art of How to train your dragon 2

Snart är det ju dags för HTTYD 2! Ojoj, jag dör. Sitter nu och ser en film när Linnéa säger: Är det inte han som gör Hickes röst? Och jo, det visade sig att det var Jay Baruchel som jag satt och stirrade på.
Hittade den här nyss på cdon.com: Måste ha!
The Art of How to Train Your Dragon 2 (Inbunden)
 

Tillökning i hagen <3

Igår var kom det äntligen: Skönas föl! Klockan halv elva igår ringde Sussi och sa att värkarna var igång, och hela familj sprang ut för att se ett nytt liv komma till världen. Allting gick bra, även om lite hjälp fick tillsättas vid ett tillfälle. 
Det lilla stoet är frisk och pigg, men har dock en överbeskyddande mor. 
 
 
 
 
 
 

Hopptävlingen

Här är de andra bilderna från hopptävlingen (jag skulle lägga ut den igår, men bilderna tog sådan lång tid att ladda upp att jag hann glömma bort att inlägget fanns):
 
 
 
 
 
 

Maleficent

Såg den i söndags, den var superbra. Coola effekter, bra karaktärer och skådespelare, dock lite besviken på manuset ibland.
 

Draktränaren 2- 17 dagar bort

Nu är det banne mig inte långt kvar!
Annars, idag var första dagen på sommarjobbet som dagmamma. Gick bra, det var utmattande men inte ansträngande. Dock ska jag inte klaga då jag hörde någon som ska jobba i en tändsticksfabrik under sommaren. 
 

Hopptävling för vänner idag

Idag var jag och tittade på när Mia och Emelie hopptävlade. Det var en dag med mycket väntan, men de var jätteduktiga! Har inga bilder på just dem, men ni får gå in på deras bloggar om ni vill se.
 
http://miasmulan.blogg.se/ 
http://tjohoplace.blogg.se/
 
För mig närmar sig en Pay and Ride, som jag planerar att delta i. Har ridit programmet idag, och första rundan gick traven lite väl fort. Men när jag gjorde programmet en gång till så lugnade han ner sig och det gick super. 
 

Ariel i akvarell

Då var Ariel klar, blev klar för ett tag sedan men glömde att blogga om det. 
Blev nöjd om man bortser från småmissar :)
 
 

Oxer för första gången!

Idag hoppade jag en oxer för första gången. Det gick superbra! Jag bara satt och han bjöd jättebra, och allting var bara bäst. 
Klicka på de små bilderna för att få dem större
 
 
 
 
 
 
 
 

Böcker jag ska läsa i sommar

1. Harry Potter serien på engelska
 
2. Vargbröder på engelska
 
3. Läsa klart och KÖPA Hur du tränar din drake serien. 
 
 
4. Cirkeln-serien och KÖPA
 
 

Work In Progress och annat smått och gott

Igår hade vi gäster och jag passade på att få fixa Selmas hår, då jag tycker att det här med frisyrer är ganska kul. Jag bestämde mig för att göra en variant av någonting jag sett på Glitter med  hjälp av en hårmunk, och så här blev det:
 
I ritvärlden har jag börjat med en akvarellteckning av Ariel, försöker att inte vara för seriös:
 
Jag har lyckats bränna mig, föressten. På bara halva kroppen. Blir supersnyggt till studenten. 
 
 
 

Hoppning, nådde 80 cm

Igår hoppade vi den älskvärda fem och halvan. Dagen innan hade planererna varit lika dana, men eftersom att oväder bröt ut fick vi stanna vid 60 och bara Emma hann rida. Så igår blev det min tur, i den stekande hettan. När vi höjt till 75 rev han en gång, men det var jag som drev på då jag borde bara ha suttit tillbaka. Vi höjde till 80, som revs en eller två gånger innan han klarade det. Han hade börjat bli trött vid det laget, så vi slutade för att han inte skulle börja vägra. 
 
När Emma red, urusla mig som fotograf:
 
Jag, Emma fotar (lite snyggare bilder, de får bli lite fler):
Det här var 80, och ni ser att han har rivit den med framhoven
Men han var superduktig, ville bara dra lite åt vänster. Fick bara sitta ner lite i högerstigbygel så fixade det sig. 
 
 

Shopping och middag!

Idag har jag shoppat loss, efter en seg förmiddag. Jag har köpt pyamas shorts (som lär användas flitigt dagtid), linne att rida i, bikiniöverdel, och en bandara (stavning?). Sedan for vi på Shanhai och åt buffe, eftersom att det är mina föräldras bröllopsdag. Jag åt fyra potioner och riktigt rullade hem!
Ocean-Sea-Sand-Beach-Parasailing-Waves-Sky-1024x1280.jpg (1280×1024)
 

Träning med Norlander

Igår for vi och tittade på en ridträning med en duktig hoppryttare, Norlander, som tävlat i Falsterbo och sålt unghästar till Malin Bayard. Jag ville testa min nya kamra och försöka snappa upp lite tips. 
Jag var urusel med kameran, men lite tips tog jag med mig hem!
 
 
 
 
 
 
 

Mia här igår

Igår kom Mia så sent som klockan sex, eftersom jag hade åkt hem från stugan. Vi for ut i skogen och testade en mini hoppstig, sedan durshade vi hästarna (vilket tog en evighet eftersom att vattnet skulle krångla) och avslutade dagen med lite dressyr på Sjina. 
Jag tog korten och Mia red, och det gick jättefint :)