Tröttnar aldrig på sånna här videor

 

MASSIMO

VEM VÄLJER INTE DEN MÖRKA ISTÄLLET FÖR DEN BLONDA NÖRDEN?
För att förstå vad jag menar, se The Wedding Planner


Bra humor

Den här videon avslöjar hur otroligt bra min humor är. 
 

Hicke Kanin

Fick två fin-fina stillbilder på Hicke när jag och Petter dubbade en scen därifrån (kommer inte att lägga upp dubbningen eftersom utan mitt sony vegas blir klippningen kaputt.)
Den första bilden har jag döpt till Hicke Sötis och den andra kallar jag Hicke Kaninen. 
 
 
 

LovingHeartBreak

Lovingheartbreak är en användare på youtube, och hennes crossovers är det bästa jag någonsin sett, både tekinmässigt och storyline-mässigt. Jag kan sitta en hel kväll och bara se alla hennes videos. 
Här har vi några av mina favoriter:
 
 
 
 
Gå in på hennes kanal och se på hennes crossovers. 

Imitation av disney prinsessor

 

Rumple and Belle


Henrys familjeträd

En aning trassligt. SPOILER
Tumblr_mih3wfdzof1s5oo92o1_500_large

Hoppning idag

Idag blev det hoppning, 50 cm. Högsta sedan han börjat bli flack :) Han parerade bra, blev ett kaninskutt. Det har förbättras jättemycket sedan lilla jag kom ihåg att inte släppa efter på tygeln förren det var dags att ta språnget. Vänster galopp har också förbättras, sedan jag ställer honom åt höger och faktiskt kommeri ihåg att göra vänster galoppskänkel. Dock är han fortfarande svag i den sidan, men det har förbättras.
Gamla bilder från i somras:
 
 
 
 
 
 
 

Haha

408930_502122699805834_505465106_n_large

Forbidden Friendship


Dragon riders of Berk

Verkar som att Draktränaren serien kom fortare än jag trott, ändå upp til avsnitt 15 verkar vara ute. 
Jag har ändrat mig, jag tänker se den. I alla fall första avsnittet, för att se ungefär vilken standard den håller. 
 
Jag vet inte om den här kommer att komma ut i Svergie, men håll utsik på Cartoon Network om ni är intresserade!

Crodarna

Har sett reklamen på den här filmen flera gånger och visst tänker jag se den, på svenska förståss eftersom killens röst görs av Jesper Adelfält (Hicke, Jack Frost). Hans roll verkar rolig.
Dock är jag så snål att jag inte tänker se den på bio. 
Jag tycker det är jättebra att tjejen inte är vacker. :)
 

Promarkers

Bestämde mig igår att sluta vara rädd för att använda mina promakers, för då kommer det att sluta med att alla torkar ut utan att någonsin bli använda. 
Så nu ska jag börja träna upp mig med dessa tushpennor. Just nu går det väl sådär. Blev inte nöjd med min senaste teckning kan jag säga. 
Men vem vet, om många år kanske jag är såhär:

Piratis

Underbara Emma fotade mig för ett tag sedan, och såhär såg det ut på de bästa bilderna:
Som ni ser är bilderna redigerade, för skojs skull, dessutom är hans huva på tok för stor. Måste sy in den :)
 
Kan meddela att jag har fått tillgång till en större ridbana, eftersom jag får låna min snälla grannes gårdsplan. :) Inte tillräckligt stor för att kunna galoppera runt på, men helt klart en stor förbättring. Nu ska träningen komma igång igen!
 

Jag ser aldrig tillbaka

Jag ser aldrig tillbaka raring, det distraherar mig från nuet. 
Tumblr_lxat8ag6ex1qdeypto1_500_large

HTTYD <3

Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar den här filmen. 
Tumblr_mj4xpwve9l1rfphnoo2_500_large

Kapitel 3- HARRY POTTER TOUR!!!

Ett ganska långt inlägg här, ni som inte vill läsa hela kan ju bara titta på bilderna :)
 
Ursäkta stavfel av namn m.m
 

Harry Potter-touren var bland det mest fantastiska jag varit på.

I entrén fanns Emma, Daniels och Ruperts handavtryck. Emmas passade bra på mig, bara rummen var för lång :)

  I kön till ingången fick man se Harry och Rons bagagevagnar, den flygande bilen, ett stort jordklot med ringar runt om, trappuppgången som Harry bodde i i ettan samt bilder som Durslys hade i sitt hus.

 
 
 
 

   Efter en presentation fick vi sedan se en film som handlade om vad vi skulle se. I slutet på filmen stod Daniel, Emma och Rupert utanför porten till Hogwart. Sedan åkte duken upp och precis samma port visade sig i bakgrunden.

   En man som hade sin födelsedag den dagen fick hjälpa till att öppna porten, och vi trädde in i Den stora hallen.

   Jag trodde nästan att jag skulle svimma.

   På båda sidor om oss, bakom ett staket, fanns långbord med bestick uppdukade. Vid väggarna fanns Cedrics kläder och Chos, alltså Hufflepuff kläder. Det fanns också Rawenklawkläder, Slytherinkläder (bland annat kläder som Draco hade på sig i sexan) och självklart Gryffindor. Där fanns Harrys första skoldress, med hatt och allt.

   Längst fram fanns lärarboret, där alla lärarnas kläder fanns, Hagrids var i naturlig storlek.

    Guiden sade sedan att vi fick gå turen själva.

   Vi gick vidare och tittade på modellen till Den stora salen, och sedan på deras balkläder. De var ännu vackrare på nära håll, särskilt Chos. Det fanns ispalatset som är dekoration under balen, Rons kläder som stod avskiljd från de andra, massor av fejk chocklad och glass som används under balen, och sedan den bit ur den läckande kitteln.

   Sedan kom vi till smink och håravdelningenDär vi tittade på peruker, den som Tom Felton haft i de sista för att bli blond, den Daniel haft som var brun när han skulle bli gammal, den Ginny haft för att få kort hår, den Lunas pappa haft för att få långt hår, den Mr Weasly haft för att bli rödhårig och massor av mer.

 

 

Vi fick se plastskålen de använt för att få Harrys ärr att se exakt likadant ut genom hela filmen (de hade olika för varje film) hur de hade testat fram desingen på I must not tell lies, och en man som de ritade tatueringar på men som klipptes ur filmen.

   Dödsmärket gjorde de med en vanlig vattentatuering, vi fick se hur de tecknad fram Sirius tatueringar, Lunas fina festklänningar m.m . Vi fick se Harrys jacka i sista filmen, den första rena visionen och sedan de senare, som blev allt slitnare och smutsigare ju mer han hade gått igenom.

  

Vi fick se alla de reglertavlor som Umbrigde satte upp, samt trappan som Fitch använde för att kunna sätta upp dem. Sedan kom vi till grinden in till Hogwarts, som var i naturlig storlek, och sedan såg vi pojkarnas sovsal (alltså ett halvt rum som man byggt upp). 

   Den var rätt liten, hade fyra sängar och under varje säng stod en koffert märk med SF, DT, HP och RW. Vid varje säng eller på låg personliga saker till karaktärerna, på Deans fanns te.x westham och på Rons fanns det saker som hade med hans favoritquidditchlag att göra.

   Jag rörde vid Rons sänggavel!

 

Sedan kom vi till gryffindors sällskapsrum, återigen ett halvt rum. Där fanns det tavlor, bland annat en som jag lagt på minnet, fina slitna fotöljer och soffor och eldstaden som Sirius pratar i. Det såg lika mysigt ut som i filmen och vid sidan kunde man se trappan som ledde upp till sovsalarna.

   Jag rörde vid en fotölj.

 

Överallt, lite här och var, stod modeller med deras kläder på. Det fanns från trean, sexan och sjuan så långt jag kunde se. På en fanns osynlighetsmanteln, med ett greenscreen foder. Under den skulle ju bli osynlig.

   På andra fanns Remus kostym, Tonks kläder, och de kläder Sirius har i trean. Det fanns en speciell plattform för dödsätarna, med en vanlig dödsätardräkt, Bellatrixs kläder samt peruk (riktigt coolt att se, älskar hennes kläder. De är så coola) Voldemorts kläder, Lucius som hade fina broderier, Dracos stiliga kostym och sist hans mammas klänning, som var svart och hade underbara broderier på överdelen.  Det fanns även ett glasskåp fullt med olika dödsätarmasker, alla såg olika ut. Detta var, enligt Petter, det enda som var intressant.

 

Vi såg sedan på Tjocka Damens porträtt och på se vad man mest allt vill ha spegeln. På en tavla hade man ramat in allas trollstavar. Alla hade individuella desinger, något som man inte såg i filmen. Hermoines var finast, med ett blommigt rankmönster. Harrys handtag var faktiskt inte så fint, det var skrovligt.

 

Inhägnnat mellan galleret fanns massor av olika rekvistita. Kycklingar och pajer som såg så verkliga ut att man nästan kunde känna lukten av dem, för festmåltiderna, jordglobar, guldarmbanden som förökar sig i Bellatricks valv. Det fanns massor av olika pokaler, bland annat en för Gnonfrowing. Det fanns även massor av fejkböcker, harpan som spelar av sig själv i ettan och rustningar.

 

Den enorma pendeln som Umbrigde står framför, när eleverna skriver prov, fanns också i naturlig storlek som svängde fram och tillbaka.

 Här kommer en bildbomb på rad:

Vi fick också titta på ”hissen” till Dumbledors kontor, den stillastånde i naturlig storlek. Vi fick också gå in i kontoret själv. Jag läste att eftersom Dumbledor var ett fan av astronomi hade de fyllt hans kontor med astronomiska instrument. Det fanns glashyllor längs väggarna, fyllda med metallföremål vissa vars like jag aldrig sett förr. Ovanför dem, i en glasburk, fanns Gryffindors svärd. Ovanför hyllorna fanns även portätten på alla Hogwarts tidigare rektorer, de låg och sov.

   Det var stängsel runt den del där skrivbordet fanns, och bredvid skrivbordet fanns en modell med Dumbledors kläder.  Uppe på hyllan därinne fanns även sorteringshatten.

   Där fanns också minnesållet, instängd bakom sitt glas. Bredvid dem, utom räckhåll, fanns hyllan där alla minnen fanns samlade i sina glasflaskor. Den snurrade runt, runt, stilla och harmoniskt.

 

I en glasburk fanns alla horrokruxerna samlade, diademet var verkligen förtrollande vackert, och medaljonen var också fin. Basilisktanden fanns också där.

   Vi tittade även på Snapes klassrum. Vissa slevar rörde runt i kittlarna av sig själva och vid varje plats fanns ett exemplar av trolldrycksboken (en som jag vidrörde). Alaricks kostym och peruk fanns där också.

   Jag läste att i första filmen hade de spelat in trollkonstlektionerna i en riktig fängelsehåla, men för de andra återbyggde de den här versionen som vi tittade på.

   Den fanns inte att se på, men jag läste om en stol-boll som fanns i Dumbledors kontor, som man satt i om man skulle titta i hans stjärnkikare (som man kunde se), och detta var bland den dyraste rekvististan som de tillverkade. Dock syntes den bara i bakgrunden en gång, under Snapes minne.

 

Vi tittade också på den flammade bägaren och läste att han som ansvarade för desingen först hade tänkt sig den flammade bägaren som liten, i silver och prydd med juveler.

   Sedan tittade vi också tidvändaren, den gyllende kvicken, ljusklickaren, Sirius platta med nummer (den han har i fängelset), den vises sten, skålen som Harry tar upp giftet med i slutet på sexan, i grottan, timglaset vars sandhastigthetsrinnande visar hur intressant samtalet är, Rita Scetsers penna och block samt någon sorts kikare jag inte riktigt vet vad det var.

 

Det fanns också tuneringspokalen och det gyllene ägget, men tyvärr missade jag dem L

   Det fanns också en vägg med porträtt,  och jag läste att producenter, head over kostym m.m fanns avbildade i målingarna. De var alla äkta oljemålningar.

 

Sedan tittade vi på vagnen de åker på i Gringotts, som rörde sig fram och tillbaka. Där fanns också den flygande motorcykeln, eller två av de sju olika motorcyklarna som de hade (jag tror det var sju). Sedan fanns det två kvastar, byggda på det sätt som var bekvämt för skådespelaren. Bredvid dem fanns quidditchklädnader, Harrys, Rons, Olivers (tror jag) och Dracos. Jag rörde vid Dracos.

 En liten till bomb:

Sedan fanns det ett litet hörn av mysteriavdelningen, och kistrallen som finns i toppen på den lilla ön i grottan i sexan. Kristallen var äkta (tror jag) och väldigt tung, läste jag.

   Efter det tittade vi på Umbrigdes otroligt rosa kontor, där  man även kunde de tallrikarna med katterna. Katterna på väggen avspeglade det humör som Umbrigde är på. Man fick sedan också se hennes kosymer, en mycket rosa med en kattbrosh som jag rörde vid. Ju mäktigare Umbrigde blev, dessto rosare blev hennes kläder.

  Man kan se att kaklet på väggen i Umbrigdes kontor är i samma mönster som den i trolldomsministeriet, fast rosa.

   På tal om trolldomsministeriet, efter det såg vi de röda kontoren som finns där, och eldstädarna som fungerar som en ut-och ingång.

 

I mitten fanns den pelare som trolldomsministriet använder efter att Voldemort tagit makten, i naturlig storlek. Den var fruktansvärd, men väldigt cool att se ändå.

   Längs en vägg, bakom glas, fanns alla möjliga sortes papper. Jag läste ett brev från Lilly till Sirius, där hon tackade för födelsetagspresenten till Harry (en kvast) och bland annat om att James var rastlös. Det fanns omslag till Hört och Sett, efterlysningar efter Harry, Daily Profert tidningar, Lunas pappas halsband, dokument om Moodys död, biljett till perrong nio och en trekvart och massor av fler saker. Tidningars artiklar innehåll inte bara bla bla, utan det stod riktig fakta text.

 

Sedan tittade vi på Hagrids stuga. Den hade lägre tak än jag hade trott, även om vi förståss bara såg ett halft rum. Fönstren var fina, det fanns en modell av Fang och en modell av Hagrid med hans kläder. Utanför hans hus fanns en kärra med pumpor.

   Sedan fanns det fakta om alla djuren. De hade bland annat fyra olika Hedwig, en för varje grej. En bar saker i näppen, en satt i buren, en flög och en bars runt av Daniel.

 

Sedan bar det av till Kråkboets kök. Stickorna stickade av sig själv, kniven skärde av sig själv och en borste diskade en panna och en massa fler saker rörde sig, precis som i filmen (alltså, allting rörde sig med trådar som ni kanske fattade). Det fanns en modell med Mr och Mrs Weaslysm Fred och Georges samt Ginnys kläder. Taken var lågt och det fanns en mysig, halft stökig stämmning i det lilla rummet. Det fanns även klockan som visar vars varje familjemedlem är, om de är i fara os.v I de sista filmerna stod familjernas visare hela tiden på Svävar i stor fara.

 

Man fick också titta på dörren in till hemligheternas kammare och dörren till gringottsvalv, båda i normal storlek. Det var mäktigt att titta på. Precis som allt annat hade de fantastiska detaljer. Det fanns också dörren in till Hogwarts, (den med stocklåsen) i mindre storlek än i verkligheten med fortfarande frän. 

   Man fick också titta på nimbuskvastarna, alltså inte stolversionen som de spelade in flygscenerna med. De var eleganta.

   Jag tittade även på kistan där Moody hålls fången, massor av pokaler och bägare, en trappa (naturlig storlek, dock fick man tyvärr inte gå i den).

 

Längs en vägg, uppe vid taken fanns tapeten som avbildar Sirius släktträd. Nu var det lättare att se trädet, vars grenar bredde ut sig med ansikten och svarta brännmärken. Många grenar var tomma.

   Uppe på taket fanns också hissen i trolldomsministeriet, rustningar och statyvårdsvin.

 

Efter det rummet gick vi utomhus, där de stora modellerna fanns. Först fotade vi oss i Hagrids flygande motorcykel. Den var bekväm, men mindre än vad jag trodde. Efter det gick vi till Voldemorts pappas grav, läskigt mörk men inte mindre cool för det.

   Sedan tittade vi på Privet Drive. Man kunde inte gå in i huset, det var bara en platt modell av två hus. Gräset var av plast och dörren platt.

   Efter det satte vi oss i ingången till nattbussen, man kunde inte riktigt gå in i den, men titta kunde man. Sängarna stod på sned och stången man höll sig i var av plast. På en skylt på den stod det ALL DESTATIONIONS (NOTHING UNDERWATER)

   Sedan fotade vi oss också i en flygande ford (fast den flög inte förståss, och saknade en dörr.) Stolarna var också i blå plast.

 

Och sen, BRON! En 1o meters lång bit av bron som Neville spränger i sista. Den var i naturlig storlek, låg på marken och var fantastisk att gå igenom. Golvet var ojämnt, vinglande, och räckerna kändes stora nog att sitta på. Jag pratade med en guide (det fanns guider överallt, som man kunde fråga om man ville), en ung kille, och han berättade att explotionen gjorde de i datorn. Men de byggde faktiskt också en bro högt uppe i lyften som de sedan rev.

 

Sedan tittade vi på en platt modell av huset på Godics Hollow, där James och Lily dog. Fönsret på övervångingen hade trasiga rutor, det rum där Lily mördades.  Huset hade den sorlig, mörk känsla över sig. Det fanns en svart grind in till den, samma grind som Daniel hade rört vid (!)

 

Längs en vägg fanns schackpjäser från ettan uppradade. De var i naturlig storlek och kändes farliga och mäktiga. Jag kunde föreställa mig hur de rörde sig, stilla och mäktigt.

  Där ute kunde man även köpa mat och honungsöl som man kunde avnjuta vid bord, men det var så lång kö att vi skippade det.

 

Sedan kom vi inomhus igen, till en rum fullt av vaxmodeller och elextroniska saker. Först tittade vi på en vaxfigur av en död Harry i sista, en död Dumbledor, blundade Katie Bell (hon som utsätts för halsbandets förbannelse i sexan), en blundande Draco och Hermione (jag tror att henne använde den i fyran, när hon är under vattnet), en död (tror jag) Fred, en Hagrid i hans naturliga storlek och till sist en död Dobby. Det fanns en röd fläck på hans trasa till kläder, och han såg död ut. Jag tror att de använde den när han dog.

 

Bakom glas imitten fanns en monsterbok som rörde sig och skrämde en liten pojke, som dock direkt efteråt försökte få den att röra sig igen. En sådan där skikande planta i tvåan, som rörde sig, Voldemorts lik (som andades och rörde på sig) där Harry är död och befinner sig i den vita Kings Cross.

   På väggen hängde ett vildsvinshuvud som rörde på sig (den äcklade mig), jag tror att den användes i en pub, och Graups huvud. De visade även maskar som användes på svartalfterna, samt en video där de tog på dem.

   Man kunde också se Lunas lejonhatt bredvid lite skrikande plantor.

 

I nästa rum såg vi Aragog i naturlig storlek, som stirrade ner på oss från ett hörn av rummet. Jag blev rädd när jag såg den och tvekade på att gå in i rummet.

  Under jättespindeln fanns basiliskens skelett, i naturlig storlek. Jag såg för min inre syn hur Ron gick fram till den och drog loss en tand. Dess huvud fanns också på väggen bredvid.

   I samma rum fanns också en robort hippogriff som byggdes i naturlig storlek, både för att användas i filmen och för att barnen skulle ha något att spela emot. De tänkte att det skulle bli svårt för dem att föreställa sig Vingfåle hela tiden.

   Sedan kom vi in till Diagongränden. Där tittade vi på efterlysningslappar efter Harry, på ett litet gringotts valv. Pelarna lutade, som om den när som helst skulle falla ihop. Vid sidan om den fanns en liten dörr (utom räckhåll) och en svart tunnel som skulle föreställa att leda in till en bakgata.

   Vi tittade på vackra affärer för kläder (inte så fina), en affär för kvastsaker (mycket fin), vi kikade in i Ollivanders butik, mörk och fylld med små lådor, en butik med ugglor, en bokaffär där den bland annat sålde den blonda läraren i tvåans böcker, och lysande mitt i allt fanns Fred och Georges butik för skämtartiklar. Trollkarlen som lyfter på hatten fanns där, i naturlig storlek och fullt rörande.

   Vid ingången fanns en stor plastflicka som spydde i en burk, det var alltså reklam för skolkgodis. Det fanns också den flicka som cyklar på en lina, med en vågskål på axlarna. Även hon rörde på sig.

   Vi fick inte gå in i någon butik, jag tror inte att det gick ens, men att bara gå runt och titta var fränt nog.

 

Nästa rum var fyllt med ritningar på byggnader och rekvisita, och den hade också pappersmodeller av bland annat hogsmead. Sedan kom vackra tavlor som folk målnad, antagligen som insperation till desingen av olika varelser eller scener. Vissa var riktigt vackra, som den av en kentur, en av en dementor, och en riktigt vacker av när draken flyger ut ur gringotts med Harry-trion. De var fint målade och gav en massor av inspteration, jag antar att skaparna reagerade på samma sätt.

   I nästa rum fanns modeller. De flesta var i papper och otroligt detaljerade, trots deras ringa storlek. Det fanns en av Hogwarts, vagnen som Deuxorts flyger i, Kråkboet (charmigt rangligt), och en vacker, mycket vacker modell av Dumstrangs skepp. Den var rund, onaturligt rund, med inte ful för det. Även längs väggarna där fanns fina tavlor.

  

 

Turen avslutades med Hogwarts modellen, cirka sju meter bred och tre meter hög. Varenda liten sten var detaljerat målad, den var otroligt vacker. Det var som att vara en uggla och flyga ovanför slottet. Det fanns så mycket i den, så många salar och torn som jag aldrig tänkt på att lägga märkte till förr. Så tonades ljuset ner och ur alla fönster lyste det gult. Jag fick en varm, hemmakänsla inom mig.

   Jag tittade lite på en informationsvideo, där jag såg hur de hade gjort när de skulle filma något med slottet i bakgrunden. Som när Harry skulle gå genom snön. Daniel fick spela in det på ett rullband med greenscreen i bakgrunden, sedan filmade de själva modellen och klippa ihop det båda. Samma sak när Harry jagas av draken i tuneringen.

   Det fanns ett torn som stod avsides från de andra och jag kunde inte lista ut vad det var. Men som tur fick jag syn på en guide, som jag frågade och fick reda på att det var uggletornet. Förståss, kände jag.

   Efter det kom vi till en rum fullt med alla de lådor som finns i Ollivanders butik. Varje låda var handmålat, och jag kan säga dig: Det var många lådor, sorterade i bokstavsordning och i vackra färger. Jag ville dra ut en, trots att alla säkert var tomma, men lyckades hålla mig.

 

Sedan kom vi till shoppen. Allting var dyrt, men oh så lockande. Bortsett från Harry Potter böckerna fanns även halsdukar för alla elevhem, ugglegossedjur, muggar med desing av Harry Potter text eller maudörkartan, chockladgrodor och bönor i alla smaker. Det fanns kepsar med elevhemmen, slipsar, kappor, fina anteckningböcker i läder (jag köpte en sort, med ett guldmärke av Hogwarts ovanpå. Linnéa köpte en av Gryffindor och när hon hittat den ville jag ha en likadant, men det kändes ovärt att köpa två exakt likadana böcker. Först tänkte jag då först köpa en annan sort, med märket instämplat. Den var dock inte lika fin. Sedan hittade Linnéa en med syderins märke, och då tänkte jag att jag kanske kunde hitta en med Ravenklaf. Men så hittade min syster en med Hogwarts och då tvekade jag inte.)

   Man kunde också köpa trollstavar. Det fanns kopior av allas, de var vackra och förvåndadsvärt tunga att hålla i. Man kände sig lockad på att ha en, men de kostade 250 kr. Det kändes inte värt det. Kanske om jag hade haft mer pengar. Dock fanns det chockladstavar att köpa om man ville.

   Man kunde också köpa en maudörkarta, och kopior av deras balkläder. Hermiones klänning kändes ju inte helt dum att ha. Gick på över tusen kronor.

   Utanför skyltades Hony Dukes, alltså godisaffären. Petter köpte en stor klubba, som dock var äcklig. 

 

Du fick själv ta dig runt i touren, det fanns guider som både hade humor och som gladeligen berättade all fakta du kunde fråga om, och blijetten kostade kring 350 kr. Man fick gå där hur länge du ville, den längsta hade gått i nio och en halv timme. Hade jag haft pengar till att köpa mat hade jag nog kunnat vara där så länge. Allting var vackert att titta på, miljön kändes som att vara på Hogwarts, man fick så mycket fakta till sig och… ja, det var bland de coolaste jag någonsin upplevt. Jag kan knappt fatta att jag var där, jag var på samma ställe som Daniel, Emma och Rupert levde större delen av sitt liv hittils. Jag såg allt som var med i filmerna. Jag kommer aldrig att se en Harry Potter film på samma sätt.

   Jag längtar redan tillbaka och oh man, jag ska tillbaka en dag. 

 

Ledsen att jag inte orkade ladda upp mer bilder :)


Smaskig fakta om Draktränaren 2...

Den ska nämligen bareserad på Hur du blir pirat (den andra boken i serien), och den här gången kommer vi inte att vara begränsade till Dräggö endast, utan karaktärerna ska få möta andra kulturer och nya platser, samt nya drakar. Jag tror verkligen att det kommer att bli awsome, eftersom jag läst tvåan och den har en spännande story som involverar läskiga drakar, en skatt och en listig fiende... För att inte nämna BÅTAR! 
Jag läste att det dessutom kommer att släppas en serie, men jag vet inte om jag ska se den... Den är tydligen mest till för att göra reklam för tvåan. 
Supertaggad! Tvåan släpps 20 Juni 2014, och serien redan i agusti i år.  
 Läs allting här

Tecknade figurer i elevhem

Jag har alltid velat ändra något när de har delat in tecknade figurer i elevhem, så jag har gjort min egen indelning:
Tiana var lite svår att placera, och detsamma med Aladdin. Men det blev såhär :)

Vattendrake

Nu ger jag er en till teckning, som jag ritat i min underbara Hogwartsbok som jag köpte i shoppen på Harry Potter Touren. 
Var barar tvungen att visa er det underbara omslaget på boken :)