Pitch Perfect

Såg den här filmen för några dar sedan, och rekomenderar den starkt! Jättebra musik, roliga karaktärer (äcklig humor ibland, men ändå) och världens sötaste kille!
alice in the wonderland
Det som var så underbart med honom var att han var normal. Inte supersnygg, utan verklighetstrogen. 
pitch perfect | Tumblr
Den handlar om ett college där finns a-capella grupper (man sjunger utan instrument, utan gör alla ljud med munnen) och de två främsta är en killgrupp och en tjejgrupp. Killgruppen äger, medan tjejerna... inte gör det, främst eftersom deras senaste nummer blev ett fiasko. Så nu vill ingen vara med i tjejgruppen längre, i alla fall inte de superslimmade snyggingarna som brukade vara med i tjejgrupp. Vilket gör att ledarna för tjejgruppen får tar in mindre populära tjejer. En av dessa är huvudpersonen, Beca. Beca går med i gruppen p.g.a ett avtal med hennes pappa. 
 

Kul

Facebook
 
 
 

Pirat lösshoppning

Igår löshoppade vi Pirat. Det gick bra tills vi höjde till 1 m, då tog det bara stopp. Han försökte  två gånger i alla fall, men mot slutet var det svårt att få honom över ett litet kryss. Det var riktigt varmt och brämsen ville äta upp honom, så jag förstår att det kändes jobbigt. 
Här är de bilder som hann tas:
Högsta han hoppade var 95. 
 
 

Extrafine Promakers

Igår köpte jag tre små "korkar" som man sätter på en promakerpenna, och vips så är den extra tunn, genom att det finns ett nytt, tunn stift längst ut på korken. Den är enkel att sätta på och av, och går att återanvända. 
Bara för att visa något, visar jag denna klänning som jag ritade idag innan maten. Den rosa pennan var väldigt trött, som man kan se. Jag använde finekorken till blomman. 
 
 

Aidan springer- Teckning

Som jag sa tidigare, har jag försökt härma Tim Sales stil. Här är skissen på en kille som heter Aidan (självklart en karaktär i en av mina berättelser, jag ritar sällan något annat ;) ) Jag bestämde mig att för att skanna skissen och lägga upp den, för jag brukar alltid vara mer nöjd med den än den färdiga teckningen :)
Och just det, den här tjejen. Tja, redan från början var inte hundra procent nöjd med henne. Sedan när jag skulle göra skuggan på ansiktet råkade jag ta fel penna. Så nu serd et ut som om hon har bränt sig. Som Zuko!
 

Lejonkungen One man medly

Tänkte att detta kunde intressera dig, Emma :)
 

Tim Sale

Har hittat en ny förebild när det gäller ritande, Tim Sale! Han är serietecknare och gör bilderna som sedan blir målingar i Heroes. 
Jag håller på att försöka rita i en stil som är härmat från honom, men det är svårt. Främst skuggorna och ögonen har jag svårt för. 
 

One Women A Cappella

Dör man inte bara när man ser det här?

 

Merida och Hiccup- Minicrossover

Ännu en crossover! Jag har faktiskt jobbat med flera, bara inte fått klart någon. Så jag gjorde den här lilla grejen för att bara ha något mer i min youtubekanal. 
Även om det känns patetiskt att be er, så får ni gärna gilla den på Youetube eller lämna en kommentar. :)
 
 
 

OMRF: Jacks syster och hans släkting

Jag tror att Mjölktand är reinkanationen av Jacks syster. Det är därför som de klickar så bra, dock så minns inte Mjölktand sitt förra liv. 
Bevis: Både Jacks syster och Mjölktand har tre fräknar under det vänstra ögat (från vårt håll). 
 
Titta på samma ställde på Jacks syster som jag har markerat på Mjöktand. Det är inte en sån bra bild, man ser bara en av fräknarna, men visst ser ni ändå?
 
Jag tror ockås att Jamie är ättling till Jacks syster, alltså att de är släkt! Jamie bor i samma by som Jacks familj bodde i på medeltiden, de har liknade ögon och samma hår :) Om du jämnför Jamies utseende med Jacks syster kan du se att det faktiskt finns en liknelse. 
Tumblr_mgg88sk1ck1rmbh9ko2_250_large
 
 

Kungliga bröllop; klänningarna

Jag har googlat runt lite och kommir fram till att Madeline hade nog den finaste bröllopsklänningen, bland de kungliga bröllop jag känner till. 
Här har jag rankat dem:
Den 19 juni 1976 gifte sig kung Carl XVI Gustav med Silvia Sommerlath. Scanpix.
5. Drottning Sylvia. Ful, rent utav. 
 
4. Norska Mette Marit. Tråkig. 
 
3. Kronprinsessan Victoria. Jättefin modell, men lite tråkig. 
 
2. Kate Middleton. Tyckte inte om urringingen, annars!
 
F
1. Madeline! Fin upptil, och volanjerna längst ner toppar det hela!
 
Så, det var min morgonunderhållning :)

Hungerspelen 2

Vet inte om den är fanmade eller inte, men jag tycker i alla fall att den ser äkta ut. :)
I sånna fall blir jag överlyckig över han som spelar Finnick 
 

The big four

Large
 
Large
 
Large
 
 

Adjö, knäppis

Imorgon lämnas min dator bort, SORGLIGT... 

Ego

Såg Ego igår, och under en bit av filmen var den så bra att jag ville bara tyna bort. Dock blev den sämre efter hälften, men fortfarande en bra film :)
 
Beskrivning av filmen (inte mina ord):
För 25-årige Sebastian Silverberg handlar allt om yta och utseende. Han har fått sitt liv serverat på ett silverfat och han har gott om pengar, kompisar och tillfälliga tjejer. Han har aldrig vågat utmana sig själv, vare sig det gäller hans dröm om en musikkarriär eller kanske framförallt kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka, vilken leder till att han blir blind och hans liv förändras totalt.