Fotografering med hästarna

Med Emma som fotograf hade vi photoshot med hästarna: Linnéa med Månkvikk och jag med Pirat. Sen red jag lite dressyr, barbacka i den vidaste kjol jag någonsin haft.
.
.
Älskar den här, så söt!
.
Jag hade kul
.
.
.
Redigerade bilder:
.
Förresten tog jag moppekortet idag! Klarade alla frågor utom fem :)

Hoppning med Pirat och Emma och Linnéa

Idag hoppade vi (jag, Emma och Linnéa) med Pirat. Han var jättetaggad, jättensnygg och jätteduktig. Vi tog en övning ur boken Utbildning av den unga hästan (rekomenderas) och satsade på låg höjd och flyt. Och som jag sa tidigare: Det gick jättebra.
.
Emma och Linnéa fotade.
.
.
.
.
.
Flack, men ändå en fin bild
.
.
.
Sen när jag skulle trava av honom och han väl insåg att hoppandet var över så lade han ner sig så fint och trampade även under sig några steg.

Jane stanna med Tarzan

Igår såg vi Tarzan. Jag hade glömt så mycket och det var så kul att se om den. Tarzan är så smart och söt :) Dessutom hade jag aldrig tänkt på kropparna av hans föräldrar som man ser i bakgrunden, när Karla söker igenom deras hus. De flesta Disney-filmerna är mycket hemskare än man tror, eftersom de på ett smart sätt döljer det.
.
Tumblr_m6xkuoqubw1r8jzuoo1_500_large
.
Mv5bmtgwmjmynjeyov5bml5banbnxkftztcwmjq0mjiynw__._v1._sx640_sy379__large

Ridlektionen

Jag har glömt att skriva om det (tänkte sms:a dig Emma, men glömde :( ) men för ett tag sedan hade jag en ridlektion med Pirat!
Min ridlärare, som även var min handledare på 4H, visade mig hur jag får Pirat att arbeta rätt, kliva under sig och jobba med ryggmusklerna. Hon gav massor av tips och det var verkligen givande.
.
.

Första presenten

En bra start på födelsedagen: vaknade och insåg att det där med att Petter kluddade i min Till sista vingslaget bok bara var en dröm, och sedan fick jag hinderstöd som mina föräldrar byggt till mig.

Snörvel...

Min födelsedag närmar sig skrämmande snabbt, och jag är sjuk.
Förkylning med hela paketet, snuva, hosta och ällmän trötthet. Jag försöker bota mig själv med en superkopp te som innehåller mjölk, honung och ingefära.
Dessutom var det sorgligt igår på Gilmore Girls... Poor Jessie

Bäst klädda prinsessan

Jag hittade en hemsida där de rankat vilka prinsessor som var bäst klädda, så jag tänkte göra min egen rankning (för den andra var jag inte helt nöjd med). Fast jag tänkte då ta med Rapunzel också.
"Very old fashioned"- Anaji
Ja, Snövit kommer på TIOENDE (sist).Visst är hennes klänning söt och så, men hon kunde helt enkelt inte så de andra.
.
Ja, och sedan kommer Pocahontas på NIOENDE. Jag tycker om hennes klänning, men hon hade ju bara en genom hela filmnen.
.
"Probably for her country her wardrobe is gorgeous, but it is strange for me, however I admit it suits her. But I love others wardrobes better than hers." -ppv
Och sen Mulan på ÅTTONDE. Hennes kläder är fina och speciella, men inte min stil direkt. Fast den när hon tar emot medaljen faller mig i smaken.
.
"Besides the dress for the ball, she didn't exactly have a great wardrobe." -TearsofPearls32
SJUNDE har vi Aksungen. Jag är inte mycket för stora rosetter, och även om jag tycker att balklänningen är lite tråkig, så är den fin. Den är klassisk, men de där små puffarna med höfterna... Men jag tycker om bröllopsklänningen.
.
"I don't think she dresses wrong for the area of the world she lives in, I just think that her outfits aren't very elegant. She pretty much wears pants the whole movie with the exception of 3 minutes." -queenbee13
Och på SJÄTTE har vi Jasmin. Hennes kläder passar bra för Agrabah´s miljö, kanske en aning lättklädd ibland, men den i slutet och den lila tycker jag riktigt om.
.
"Poor Ariel and the wrath of the 80s. Dressed in two pink monstrosities AND she's a redhead?! It just gets worse and worse."- Straggy
Ariel, den lilla sjöjungfrun, kommer på FEMTE plats. Förrutom de gigantiska, överdrivet stora puffärmarna hittar jag inget fel med hennes kläder. Och den blåa är en favvo hos mig.
.
"meh. other than her final ballgown at her transformation, and her wedding dress, i'm not a huge fan of Tiana's outfits." -percyandpotter
Eftersom jag inte hittar några fel med Tianas kläder kommer hon på TREDJE. Hon har massor av olika outfits och många skulle man inte ha något emot att ha på sig.
.
ANDRA plats har vi Rapunzel. Jag verkligen älskar hennes klänningar, men hon har bara två stycken.
.
"WHY IS BELLE STILL HERE? All her outfits were crud except for the green one." -Straggy
Och på FÖRSTA plats har vi Belle. Jag älskar alla hennes klänningar, och hon har flera olika. När jag var liten valde jag favvoprinsessa efter den som hade finast klänning, och då valde jag Belle. Borde inte det säga något?
.
Och härifrån kommer många bilder och uttryckningsmeningar.

Åh, Hermoine

Tumblr_m64lewzqea1qa1rooo1_500_large

The Princess School

The-new-one-disney-princess-20318514-800-566_large

Sv: till Anna

POSTAT AV: ANNA

Vet du var man kan läsa denna serien eller går det att köpa den någonstans? :)

2012-06-18 @ 20:59:20
Jag är så ledsen att jag inte såg din kommentar förren nu, en månad senare!
Den finns att köpa på engelska på Internetbutiker. Den kanske finns i bokaffärer också.
Här är några hemsidor du kan köpa dem på i alla fall:
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=1595144307
http://cdon.se/b%C3%B6cker/mead%2c_richelle/vampire_academy%3a_a_graphic_novel-14013270

Haha

Tumblr_lu8t5llacv1qftf2ao1_400_large

Inception, åh du älskade film

Inte för att det här kommer från filmen:
2234c91f199fa9e9e76438eb302cea8d_large

"Don´t run faster then your guardian angel can fly"

"Don´t run faster then your guardian angel can fly"

"No intelligent life"


Snow White and the Huntsman

Glömde bort att skriva det förr, men den senaste Snövit filmen var hur bra som helst!

Den var spännande, lite otäck, vacker och romantisk. Kostymen och miljön var helt magisk, man satt nästan och gapade. Castet var också jättebra, Kristen gjorde ett överraskande bra jobb.

.
En underbar film som ska ses av alla som inte vill se söckersöta drömmar.
.
Dessutom fick jag och Linnéa en glad överrasking när vi såg att Sam Claflin (Philip i Pirates 4) spelade William (prinsen)
Se den, annars missar ni något.

Min sommarlovsmorgon

Jag har sett ett par avsnitt av årets sommarlovsmorgon, och visst är vissa program gulliga, men inte något med den gamla goda tiden, då de visade Unge greve Dracula, Plan 29 saknas och Blue Water High.
Därför ska jag göra min egen sommarlovsmorgon och se ett avsnitt av det sistnämna varje morgon. Det känner jag väldigt taggad på, nu när jag bestämt mig för att börja surfa en dag. Det borde passa mig, eftersom jag tycker som skateboarding men är rädd för att slå mig, och älskar havet.
Jag ser Blue Water High på den här sidan: http://watchseries.eu/episode/blue_water_high_s1_e1-176854.html